شهروندان گوشت قربانی را ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند /سرپرست دامپزشکی بافق : برای پیشگیری از ابتلا افراد به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، دام‌های نذری عید قربان در کشتارگاه ذبح شود

سرپرست دامپزشکی بافق بابیان اینکه برای پیشگیری از ابتلا افراد به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، دام‌های نذری عید قربان در کشتارگاه ذبح شود، تاکید کرد: شهروندان در صورت دریافت گوشت قربانی آن را به مدت ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری گنند.

دکتر فرزانه سالاری افزود: خطرناک ترین بیماری مالت و تب کریمه کنگوست که می‌توان با قرار دادن گوشت تازه در یخچال در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد به مدت ۲۴ ساعت، از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

وی یادآور شد: مردم با انتخاب و ذبح دام سالم زیر نظر ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی از سلامت گوشت دام‌های قربانی اطمینان حاصل کنند.
وی با بیان اینکه ذبح دام به مناسبت‌های مختلف در معابر عمومی ، تهدیدی علیه بهداشت جامعه است، تصریح کرد: در صورت مشاهده علائم مشکوک در دام یا لاشه دام‌های قربانی سریعاً مراتب را به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
سالاری به شهروندان توصیه کرد: از تماس دست با ترشح، خون و لاشه دام‌های ذبح شده قبل از ۲۴ ساعت پیش از سردگذاری در داخل یخچال جدا خودداری و برای قطعه کردن گوشت تازه، جگر و سایر آلایش‌ها حتماً از دستکش استفاده کنند.

یک واحد کشتارگاه با تجهیزات کامل در بافق فعال است و ماموران شهرداری و شبکه دامپزشکی بر فعالیت‌های آن نظارت دارند.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق یزد قرار دارد.ایرنا



پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + = 4